Ciorba taraneasca de pasare

Ciorba taraneasca de pasare

Ciorba taraneasca de pasare este o alta ciorba romaneasca de traditie. Oriunde in lume te-ai afla, ciorba taraneasca de pasare iti va aduce aminte de casa si de gustul preparatelor traditionale romanesti.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • cartof2 bucati
  • ceapa alba1 bucata
  • morcov1 bucata
  • patrunjel1 radacina
  • telina1 bucata
  • ardei gras1 bucata
Preparare

Carnea, se spala se taie bucati si se pune la fiert;

Dupa ce a dat in clocot, se aduna spuma si se fierbe in continuare la foc mediu;

Urmeaza ceapa taiata marunt, zarzavaturile taiate marunt si calite in ulei;

Dupa ce carnea este aproape fiarta, se adauga zarzavaturile calite, mazarea si fasolea verde taiata in bucati si cartofii curatati, taiati cuburi;

Se lasa sa dea citeva clocote si se adauga rosiile oparite, curatate de coaja si taiate in felioare;

Cand totul este fiert, se potriveste de sare si se mai da un clocot;

Se ia vasul de pe foc si se adauga leusteanul taiat marunt;

Tips

Se serveste fierbinte, cu smantana si verdeata tocata marunt.

Recomandari