Ciorba taraneasca de pasare
Ciorba taraneasca de pasare este o alta ciorba romaneasca de traditie. Oriunde in lume te-ai afla, ciorba taraneasca de pasare iti va aduce aminte de casa si de gustul preparatelor traditionale romanesti.
Ingrediente
- cartof2 bucati
- ceapa alba1 bucata
- morcov1 bucata
- patrunjel1 radacina
- telina1 bucata
- ardei gras1 bucata
Preparare
Carnea, se spala se taie bucati si se pune la fiert;
Dupa ce a dat in clocot, se aduna spuma si se fierbe in continuare la foc mediu;
Urmeaza ceapa taiata marunt, zarzavaturile taiate marunt si calite in ulei;
Dupa ce carnea este aproape fiarta, se adauga zarzavaturile calite, mazarea si fasolea verde taiata in bucati si cartofii curatati, taiati cuburi;
Se lasa sa dea citeva clocote si se adauga rosiile oparite, curatate de coaja si taiate in felioare;
Cand totul este fiert, se potriveste de sare si se mai da un clocot;
Se ia vasul de pe foc si se adauga leusteanul taiat marunt;
Tips
Se serveste fierbinte, cu smantana si verdeata tocata marunt.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"cu cat vom gandi mai rational cu atat vom fi mai liberi!voltaire"