Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Daca vrei sa-ti impresionezi soacra sau musafirii cu o reteta de succes, incearca ciorba radauteana. Aceasta ciorba radauteana atat de savuroasa este o deschidere garantata catre o masa festiva hranitoare si sanatoasa. Cu ciorba radauteana preparata dupa aceasta reteta toata familia va fi multumita.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii200 kcal
Ingrediente
  • cartof2 bucati
  • ceapa alba1 bucata
  • morcov2 bucati
  • ou2 bucati
  • pastarnac1 radacina
  • smantana800 g
  • ardei gras1 bucata
  • faina1 lingura
Preparare

Se fierbe bine puiul cu putina sare si se scoate toata carnea de pe os si se marunteste;

Se taie legumele marunt si se pun la fiert impreuna cu puiul, dupa ce sunt bine fierte legumele ciorba se acreste cu otet si se adauga sare;

Separat se prepera un sos din gelbenusuri,faina si smantana care se adauga in ciorba si me mai lasa la foc 10 minute,dupa care se adauga verdeata tocata marunt si se ia de pe foc.

Recomandari