Ciorba de tarhon cu ciolan afumat

Ciorba de tarhon cu ciolan afumat

Ciorba de tarhon cu ciolan afumat - ciorba reprezinta in bucataria romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. Incercati aceasta reteta de ciorba de tarhon cu ciolan afumat.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • cartof1 bucata
  • ceapa alba1 bucata
  • morcov1 bucata
  • ou2 bucati
  • piper0 dupa gust
  • orez1 lingura
Preparare

Se pune la fiert ciolanul si se alege de spuma;

Se adauga ceapa, morcovul, cartoful, tocate marunt si lingura de orez;

Cand s-au fiert, se adauga tarhonul, sarea, piperul si se mai lasa putin sa fiarba tarhonul;

Se adauga otet dupa gust si se mai lasa 2-3 clocote;

Se stinge focul, se dreg 2 oua cu o lingura de smantana si putina faina si se adauga in ciorba.

Recomandari