Ciorba de pui

Ciorba de pui

Ciorba de pui - Ciorbele n-ar trebui sa lipseasca din meniul nostru zilnic, daca vrem, cu adevarat, sa avem un stomac sanatos. Traditionala ciorba de pui este slaba in grasimi, plina de vitamine si foarte gustoasa.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • morcov1 bucata
  • ou1 bucata
  • patrunjel1 radacina
  • rosie2 bucati
  • smantana2 linguri
  • orez3 linguri
  • ardei gras1 bucata
Preparare

Se pun la fiert morcovul, radacina de patrunjel si ceapa taiata marunt;

Puiul se pune, atunci cand incepe sa fiarba zarzavatul;

Se adauga sarea;

Se ia spuma si se adauga orezul, borsul, cozile de ceapa si rosiile taiate marunt;

La sfarsit se adauga mararul si patrunjelul.

Tips

Inainte de a fi servita ciorba de pui, se adauga galbenus de ou dres cu 2 linguri de smantana.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

cafeaua
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right