Ciorba condimentata de vacuta

Va prezentam o reteta inedita de ciorba de vacuta. Gustul este total diferit de cel traditional datorita condimentelor orientale care ii dau o aroma speciala! Reteta originala marca Academia Maggi!
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- cartof1 bucata
- ceapa alba1 bucata
- fasole pastai100 g
- mazare200 g
- morcov2 bucati
- patrunjel1 legatura
- rozmarin0 dupa gust
- busuioc0 dupa gust
- cimbru0 dupa gust
- oregano0 dupa gust
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- carne de vita400 g
- ardei gras1 bucata
- pasta de tomate300 ml
- apio1 fir
- sos harissa5 mg
Preparare
- Se spala si se taie cubulete carnea de vita, apoi se pune la fiert in 5 litri de apa cu sare. Se spumeaza din cand in cand, pentru ca supa sa ramana limpede.
- Spalam si pregatim legumele: se taie cubulete ardeiul gras, cartofii, morcovii, apio.
- Cand carnea este la jumatatea timpului de fierbere, dupa aproximativ 15 minute de cand a inceput sa fiarba, punem legumele si lasam supa sa fiarba pana cand legumele sunt moi.
- Se amesteca passata de rosii cu harissa si restul condimentelor, se potriveste la gust de sare si piper.
- Turnam amestecul de rosii in supa si adaugam si patrunjelul taiat marunt. Lasam sa mai dea un clocot.