Ciorba condimentata de vacuta

Ciorba condimentata de vacuta

Va prezentam o reteta inedita de ciorba de vacuta. Gustul este total diferit de cel traditional datorita condimentelor orientale care ii dau o aroma speciala! Reteta originala marca Academia Maggi!

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • cartof1 bucata
  • ceapa alba1 bucata
  • fasole pastai100 g
  • mazare200 g
  • morcov2 bucati
  • patrunjel1 legatura
  • rozmarin0 dupa gust
  • busuioc0 dupa gust
  • cimbru0 dupa gust
  • oregano0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • carne de vita400 g
  • ardei gras1 bucata
  • pasta de tomate300 ml
  • apio1 fir
  • sos harissa5 mg
Preparare

- Se spala si se taie cubulete carnea de vita, apoi se pune la fiert in 5 litri de apa cu sare. Se spumeaza din cand in cand, pentru ca supa sa ramana limpede.

- Spalam si pregatim legumele: se taie cubulete ardeiul gras, cartofii, morcovii, apio.

- Cand carnea este la jumatatea timpului de fierbere, dupa aproximativ 15 minute de cand a inceput sa fiarba, punem legumele si lasam supa sa fiarba pana cand legumele sunt moi.

- Se amesteca passata de rosii cu harissa si restul condimentelor, se potriveste la gust de sare si piper.

- Turnam amestecul de rosii in supa si adaugam si patrunjelul taiat marunt. Lasam sa mai dea un clocot.

Recomandari