Bors de stevie

Bors de stevie

Alt dar verde pe care ni-l face primavara este stevia. Sursa de vitamina C si de fier, stevia este deosebit de gustoasa si in mancare si in bors de stevie. Si acest bors de stevie este usor de facut, cel mai dificil este spalarea cu atentie a frunzelor de stevie. Pentru a fi mai gustos putem drege

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou1 bucata
  • marar1 legatura
  • leustean1 legatura
  • orez2 lingurite
  • bors500 ml
  • stevie4 legaturi
  • apa1 l
Preparare

Ceapa taiata marunt se inabusa putin in ulei;

Se adauga apa si sarea, cand incep sa clocoteasca se pune orezul, lasand sa fiarba pana ce este aproape gata;

Se adauga stevia si loboda taiate subtiri si se lasa sa dea un clocot;

Se adauga borsul si se lasa sa fiarba pana cand orezul este gata;

La sfarsit se adauga oul si verdeata tocata marunt.

Recomandari