Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Iata o reteta pentru zona Munteniei. Ciorba de perisoare este una dintre cele mai ravnite ciorbe de traditie. Cine n-a gustat, cel putin o data ciorba de perisoare, inseamna ca n-a gustat din traditiile noastre romanesti.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • morcov1 bucata
  • ou1 bucata
  • piper0 dupa gust
  • orez1 lingura
  • bors500 ml
Preparare

Ceapa, morcovul si patrunjelul taiat foarte fin, impreuna cu oasele de la carne, se pun intr-o oala cu apa;

Se lasa sa fiarba bine, apoi se dauga borsul fiert separat, verdeata, rosiile fierte si trecurate, sarea;

Se lasa sa fiarba cateva minute si se adauga perisoarele preparate din carnea tocata, amestecata cu sare, piper, ou, ceapa prajita si orez;

Dupa ce au fiert perisoarele, se adauga verdeata si se ia de pe foc.

Tips

Ciorba de perisoare, se poate servi cu cate o lingura de smantana in fiecare farfurie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right

 

Ofert Ele.rochevron_right
% reducere