Cappuccino

Cappuccino

Cu siguranta ca v-ar placea sa va pregatiti singuri un cappuccino traditional, asa cum este el servit in Italia. Cappuccino se serveste intr-o ceasca asemanatoare cu cea de ceai, alaturi biscuiti. Proportiile corecte pentru un cappuccino reusit sunt 1/3 espresso cald si 2/3 de spuma de lapte si

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii120 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  revelion  
Ingrediente
  • zahar0 dupa gust
  • cacao0 dupa gust
  • frisca60 ml
  • lapte100 ml
  • cafea expresso80 ml
Preparare

Se umple trei sferturi un pahar cu lapte proaspat, apoi se toarna cafeaua espresso calda si indulcita, deasupra laptelui;

Se toarna spuma de lapte sau frisca cu foarte multa grija, pentru a nu se dizolva inainte de a fi servita. Se pudreaza cu cacao neindulcita sau cu praf de ciocolata, preferabil amaruie.

Tips

Cititi si reteta de Cafe frappe .

Recomandari