Omleta cu ardei

Omleta cu ardei

Omleta cu ardei este ca toate omletele o gustare excelenta pentru masa de dimineata sau pentru pranz. Aceasta omleta cu ardei este savuroasa datorita amestecului de ceapa si ardei. Este usor si rapid de preparat, arata apetisant, asa ca putem prepara aceasta omleta cu ardei oricand ne grabim sau nu

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii200 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ou6 bucati
  • marar1 legatura
Preparare

Se bat bine ouale cu mararul tocat fin, sare si piper;

Se spala si se curata ceapa si ardeii si se taie ardeii feliute si ceapa rondele;

Se pun ceapa si ardeii cu uleiul intr-o cratita teflonata, se calesc vreo 5 minute la foc mic;

Se toarna peste amestecul de ceapa si ardei, ouale batute, se amesteca cu o lingura de lemn, se pune capacul si se lasa pe foc 5 minute;

Se intoarce pe partea cealalta, se pune iarasi capacul si se mai lasa 2-3 minute. Se serveste pe foi de salata.

Tips

Ideal ar fi dupa ce stingeti focul, sa presarati deasupra omletei cascaval sau parmezan ras si sa o mai lasati 2-3 minute cu capacul pe deasupra

Recomandari