Oua umplute pe pat de cartofi

Oua umplute pe pat de cartofi

Oua umplute pe pat de cartofi - Se apropie sarbatorile si trebuie sa pregatim din timp retete alese pentru masa festiva. Oua umplute pe pat de cartofi este un aperitiv cochet si gustos, simplu si rapid!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou1 bucata
Preparare

Cartofii fierti se taie cubulete mici si se asaza intr-un castron de sticla, se condimenteaza cu putina sare si piper;

Se face o maioneza din galbenus, o ligurita de mustar si ulei, iar treptat se adauga galbenusurile fierte, pana se obtine o pasta mai consistenta;

Se adauga si cele 2 linguri de smantana si dupa preferinta mustar;

In aceasta pasta se pune si telemeaua data pe razatoare;

Cu aceasta maioneza se umplu jumatatile de ou, iar restul de maioneza se intande peste cartofi, jumatatile de ou se aseaza in castron si se orneaza cu frunze de patrunjel sau telina si masline negre.

Recomandari