Aperitiv cu ou, somon si verdeata

Prepara un aperitiv de sarbatoare aromat si apetisant! Combina somonul afumat cu oua fierte si verdeata proaspata si vei obtine aperitivul perfect pe care il poti servi cu succes alaturi de un gratar de peste file!
Ingrediente
- mustar2 linguri
- ou6 bucati
- somon3 fileuri
- marar4 fire
- ulei de masline0
- sare0
- piper0
- suc de lamaie8 linguri
- maioneza clasica4 linguri
Preparare
Se spala ouale si se pun la fiert 10 minute, sa iasa tari, apoi se racesc, se decojesc si se taie in doua pe jumatate.
Galbenusurile se zdrobesc cu o furculita si se amesteca intr-un castron cu maioneza, jumatate din cantitatea de somon tocat marunt, mustarul Dijon, zeama de lamaie, sare, piper alb si putin marar tocat marunt.
Se umplu cu acest amestec jumatatile de ou (albusurile), se orneaza cu somonul ramas si fire de marar si se aseaza pe un platou.
Tips
Se tin la frigider 30 minute pana se servesc.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"Fii pacientul nostru, pentru ca noi cream zambete pentru toata viata!"