Aperitiv cu ou, somon si verdeata

Aperitiv cu ou, somon si verdeata

Prepara un aperitiv de sarbatoare aromat si apetisant! Combina somonul afumat cu oua fierte si verdeata proaspata si vei obtine aperitivul perfect pe care il poti servi cu succes alaturi de un gratar de peste file!

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  dragobete  1 martie  ziua femeii  
Ingrediente
  • mustar2 linguri
  • ou6 bucati
  • somon3 fileuri
  • marar4 fire
  • ulei de masline0
  • sare0
  • piper0
  • suc de lamaie8 linguri
  • maioneza clasica4 linguri
Preparare

Se spala ouale si se pun la fiert 10 minute, sa iasa tari, apoi se racesc, se decojesc si se taie in doua pe jumatate.

Galbenusurile se zdrobesc cu o furculita si se amesteca intr-un castron cu maioneza, jumatate din cantitatea de somon tocat marunt, mustarul Dijon, zeama de lamaie, sare, piper alb si putin marar tocat marunt.

Se umplu cu acest amestec jumatatile de ou (albusurile), se orneaza cu somonul ramas si fire de marar si se aseaza pe un platou.

Tips

Se tin la frigider 30 minute pana se servesc.

Recomandari