Vinete gratinate cu rosii

Vinete gratinate cu rosii

Vinete gratinate cu rosii este o savuroasa reteta de vara, care este rapida si usor de facut. Putem prepara rapid vinete gratinate cu rosii, fara sa conteze calitatea rosiilor si vinetelor. Vinete gratinate cu rosii este o mancare delicioasa si usoara, pe baza de aceste legume sanatoase si gustoase

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii80 kcal
Ingrediente
  • rosie3 bucati
  • vanata1 bucata
  • cascaval200 g
Preparare

Se spala si se curata de coaja vanata, se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare pe ambele fete si se pun pe un servet care sa absoarba zeama formata, se lasa 30 de minute;

Se taie rosiile in felii de 1 cm, se taie si cascavalul in felii cat sa acopere felia de vanata;

Pe o felie de vanata se pune o felie de rosie cu oregano, iar peste rosie o felie de cascaval;

Se pun intr-o tava si se dau la cuptor, la foc mic mediu, cam 20 de minute pana se coc.

Recomandari