Parfait cu sofran si reductie de otet balsamic

Parfait cu sofran si reductie de otet balsamic

Aceasta este, cu siguranta, cea mai buna inghetata pe care am mancat-o vreodata. Reductia de otet balsamic in combinatie cu inghetata de vanilie vor transforma preparatul in unul de mare exceptie! Pofta buna!

Timp prepararerapid
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  onomastica  
Ingrediente
    Preparare

    Dizolvam sofranul in 2-3 linguri apa fiarta. Batem galbenusurile cu zaharul pudra si sofranul dizolvat in apa. Cand compozitia devine cremoasa punem vasul pe foc, amestecand continuu pana incepe sa se ingroase si sa devina ca o crema. Lasam sa se raceasca. E de preferat sa folositi galbenusuri de la oua de tara, culoarea galbena va fi mult mai intensa si frumoasa.
    Batem frisca pana devine ferma.

    Vezi ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com

    Recomandari