Vinete cu ansoa si capere

Vinete cu ansoa si capere

O reteta cu parfumul Italiei. Asocierea de gusturi dintre vanata, ansoa si capere va innebuni papilele gustative ale oricui. Incearca aceasta reteta extrem de simpla dar cu un gust fantastic. Decoreaza cu frunze de busuioc verde.

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  1 martie  ziua femeii  
Ingrediente
  • ansoa6 bucati
  • rosie3 bucati
  • ulei de masline1 lingura
  • vinete1 bucata
  • capere3 linguri
Preparare

Taie vanata rondele, toarna deasupra putin ulei de masline si pune feliile in tigaie sa se rumeneasca putin pe ambele parti.

In acest timp taie rosiile cubulete, ansoa in bucatele mici. Amesteca intr-un vas rosiile, ansoa si caperele. Presara putin piper.

Pune bucatile de vanata rumenite pe o farfurie, aseaza deasupra amestecul de rosii, ansoa si capere. Deasupra mai aseaza o felie de vanata.

Tips

Decoreaza cu frunze de busuioc verde.

Recomandari