Vinete coapte cu sunca

Vinete coapte cu sunca - un aperitiv inedit, ce n-ar trebui sa lipseasca la nici un eveniment festiv. Completati masa festiva cu aceste vinete coapte cu sunca si uimiti-va invitatii cu acest aperitiv special.
Ingrediente
- cascaval400 g
- smantana10 linguri
- vinete4 bucati
- sunca presata300 g
Preparare
Se taie vinetele in doua( in lungime ) si se fac mici despicaturi cu cutitul, dintr-un capat in altul, lasand 1-2 cm distanta intre ele, avand grija sa nu atingeti coaja;
Se desfac despicaturile cu degeteul si se incorporeaza felii de sunca;
Se pun intr-o tava cu aceste despicaturi, umplute cu sunca, in sus;
Se rade casacavalul si se amesteca cu smantana;
Se toarna aceasta pasta peste vinete si se dau la cuptor, la temperatura de 180 C, timp de 40 - 45 de minute.
Tips
Se servesc calde. Sunca se poate inlocui cu piept de pui afumat.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"