Rulada cu ciuperci si marar

Rulada cu ciuperci si marar

O reteta simpla si foarte gustoasa de aperitiv pentru cina romantica, rulada de ciuperci se armonizeaza perfect la gust cu mararul proaspat. Peste rulada calda se mai poate presara piper cu lamaie. Pofta buna!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • ceapa alba6 bucati
  • ciuperci800 g
  • ou8 bucati
  • ulei de floarea-soarelui50 ml
  • unt50 g
  • marar2 legaturi
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cascaval100 g
  • faina4 linguri
  • ceapa verde2 fire
Preparare

Se spala ciupercile (daca sunt proaspete), se usuca pe un servet de hartie si apoi se curate de pielite si picior, tocandu-se apoi feliute.

Ceapa alba si cea verde se taie feliute subtiri si se calesc 5 minute in tigaia incinsa.

Cele 8 oua se bat cu mizerul, impreuna cu sare, piper, cascavalul ras si mararul tocat marunt, apoi se adauga ceapa calita si ciupercile.

Intr-un vas de sticla termorezistent se pune compozitia, se unge cu putin albus de la oua.

Vasul se da la cuptor la foc mediu 15 minute, apoi se scoate si se lasa la racit, pana sa se taie.

Tips

Peste rulada calda se mai poate presara piper cu lamaie.

Recomandari