Rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete - Vara iti ofera cele mai imbietoare mancaruri pe baza de legume, cum sunt si rosiile umplute cu salata de vinete. Daca aveti salata de vinete in frigider, aceste rosii umplute vor ajunge si mai repede pe masa, daca nu, noi venim in ajutor cu reteta completa.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • rosie6 bucati
  • ulei de masline25 ml
Preparare

Rosiile se spala, li se taie un capacel, li se scoate miezul;

Cum se prepara salata de vinete:

Se coc vinetele pe o tabla incinsa, rasucindu-le pe toate partile;

Se curata vinetele de coaja, dupa ce s-au racit un pic si apoi se lasa la scurs 2-3 ore;

Se toaca vinetele pe fund de lemn sau se dau la mixer, se adauga treptat uleiul si picaturile de lamaie;

La sfarsit se amesteca cu ceapa tocata;

Se umplu rosiile cu salata de vinete.

Tips

Se orneaza cu maioneza si ardei. Se introduc la frigider pana in momentul servirii. Rosiile se pot da si la cuptor, dupa ce s-au completat cu cate un cubulet de telemea, o cana de apa si putin ulei.

Recomandari