Rosii umplute cu masline si ardei

Rosii umplute cu masline si ardei

Iata un meniu potrivit pentru o zi de detoxifiere! Preparatul este rapid, sanatos si aspectuos. Ai grija ca rosiile sa fie coapte dar nu foarte moi. Se poate pune pasta de masline direct preparata in loc de maslinele verzi.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • rosie12 bucati
  • ulei de masline4 linguri
  • oregano0
  • sare0
  • piper0
  • smantana2 linguri
  • ardei gras2 bucati
  • parmezan100 g
  • masline verzi200 g
  • branza de vaci200 g
Preparare

- Se spala foarte bine rosiile, apoi cu un cutit ascutit se taie in doua, pe mijloc, iar miezul se scobeste usor, cu ajutorul unei lingurite.

- Se toaca marunt maslinele verzi si se amesteca cu branza de vaci, ardeiul gras tocat cubulete marunte, smantana, uleiul de masline, sare, piper verde, oregano so patrunjel proaspete.

- Se umplu jumatatile de rosie cu acest amestec, apoi se aseaza pe un platou de sticla si se dau la rece 20 de minute.

Tips

Se poate pune pasta de masline direct preparata in loc de maslinele verzi.

Recomandari