Rosii umplute cu ciuperci

Rosiile umplute cu ciupeci - Aperitiv gustos si hranitor, pentru cei ce iubesc atat rosiile cat si ciuperile. Rosiile umplute cu ciuperci au un gust deosebit. Un aperitiv delicios si rapid, ideal pentru gospodinele care nu doresc sa petreaca foarte mult timp in bucatarie.
Ingrediente
- zahar1 lingurita
- ceapa alba2 bucati
- ciuperci300 g
- rosie6 bucati
- usturoi uscat1 catel
- piper0 dupa gust
- pesmet1 lingura
Preparare
Rosiile se taie in doua, se scobesc si se laa sa se scurga;
Ceapa tocata amrunt se prajeste in ulei;
Ciupercile se spala si se toaca, se pun in cratita cu ceapa, se potriveste de sare si piper;
Cand incep se se inmoaie ciupercile se adauga o lingurita de bulion, usturoiul zdorbit, o lingura de pesmet si putina apa;
Se amesteca pana se ingroasa;
Se umplu rosiile cu aceasta compozitie si se presara cu pesmet;
Se pun la cuptor cu un amestec de bulion si apa si o lingurita de zahar.
Tips
Se servesc reci. Uleiul se poate inlocui cu unt, in acest caz, se vor servi calde.