Rosii-Couscous

Daca vreti sa va pastrati supletea cu legume delicios preparate, aceste rosii-couscous sunt foarte indicate. Aceste rosii-couscous hranitoare si gustoase, va vor alimenta organismul cu substante vitale, care va vor mentine sanatosi la orice varsta. Rosii-couscous putem prepara fara grija ca ne vom
Recomandat pentru Dieta
Retete de postIngrediente
- dovlecel2 bucati
Preparare
Se fierbe jumatate din supa de legume, se adauga couscousul si se lasa sa fiarba acoperit 10 minute, la foc mic;
Se incinge cuptorul, se spala dovleceii si se taie cubulete, se spala rosiile si se taie in jumatate pe orizontala, se scot samburii si pulpa;
Se curata ceapa, se spala si se taie cubulete. Se adauga la couscous patrunjelul si rosiile taiate, se condimenteaza cu sare, chimen si piper;
Se ia oala de pe foc, se pune umplutura de couscous in rosiile scobite, iar acestea se aseaza una langa alta intr-o forma rezistenta la foc;
Se toarna restul de supa peste ele si se dau cca 20 minute la cuptor.
Tips
Putem decora rosiile-couscous cu frunzulite de patrunjel si daca nu suntem in post le putem servi cu iaurt, astfel vor fi mai racoroase.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"