Placinta cu tofu si spanac
Cu siguranta ai mancat celebra combinatie greceasca de foietaj, branza feta si spanac. De ce sa renunti la aceasta placere culinara pe perioada postului? Daca tii post, te poti bucura de o placinta asemanatoare, cu tofu si spanac. Pofta buna!
Recomandat pentru Dieta
Retete de postIngrediente
- ceapa alba1 bucata
- spanac500 g
- tofu2 cutii
- aluat de foietaj1 pachet
Preparare
Caleste spanacul (congelat) cu ceapa taiata solzisori. Scoate branza tofu din saramura, da-o pe razatoare si amestec-o cu spanacul, dupa ce aceasta din urma s-a calit impreuna cu ceapa. Adauga sare dupa gust.
Dupa ce ai preparat acest amestec, intinde foaia de aluat foietaj, intr-o tava, pe o hartie de copt. Toarna peste ea compozitia de spanac amestecat cu tofu si intinde-o astfel incat sa acopere uniform foaia de aluat.
Acopera cu a doua foaie de aluat. Inainte de a pune tava in cuptor taie placinta in patratele pentru a-ti fi mai usor sa o portionezi dupa ce va fi coapta. Da la cuptor timp de 30-35 minute.
Pofta buna!
Tips
Inainte de a da placinta la cuptor, poti presara deasupra seminte de susan.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"greselile din trecut,sa nu fie 1frana,fiindk-n fiecare moment din viata,avem 1misiune d realizat"