Piure de spanac cu miez de lapte

Piure de spanac cu miez de lapte

Primavara vine cu pasi repezi si este momentul sa profitam de tot ceea ce ne ofera. Va propunem o reteta simpla, dar gustoasa, ideala pentru o detoxifiere de primavara. Spanacul este bogat in fier si astfel veti putea avea energie pentru intreaga zi.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  onomastica  paste  
Ingrediente
  • lapte250 ml
  • ou2 bucati
  • spanac1 kg
  • ulei de floarea-soarelui50 ml
  • usturoi uscat4 catei
  • sare0
  • faina2 linguri
  • miez de lapte natur de la delaco0
Preparare

Spanacul se spala in mai multe ape, se curata de cotoare, apoi se pune la fiert in apa cu sare.

Se strecoara si cu un cutit se toaca marunt (se poate toca si cu masina de tocat sau robot).

Curatam usturoiul si il pisam. Incingem 50 ml ulei, la care adaugam 2 linguri faina si 2 catei usturoi pisat apoi punem si spanacul tocat.

Amestecam si adaugam 250 ml lapte, sare dupa gust si restul de usturoi pisat ramas.

Lasam sa dea cateva clocote pana piureul se ingroase putin si apoi luam de pe foc.

Putem servi acest piure de spanac cu ou prajit, si personal va recomand sa serviti alaturi si miez de lapte.

Piure de spanac cu miez de lapte, reteta oferita de bucatareselevesele.ro

Credit foto:bucatareselevesele.ro

Urmariti bucatareselevesele.ro si pe Facebook!

Recomandari