Morcovi cu cimbru la cuptor

Morcovii cu cimbru la cuptor pot fi un aperitiv delicios sau o garnitura sanatoasa si savuroasa, ce va fi cu siguranta apreciata de toti invitatii. Serveste-i alaturi de fripturi de orice fel si adauga culoare in farfuria ta!
Ingrediente
- morcov500 g
- unt100 g
- cimbru2 bucati
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
Preparare
Curatam morcovii ii spalam si ii punem in tava.
Am folosit morcovi baby congelati, ceea ce a redus considerabil timpul de preparare. Merge insa foarte bine si cu morcovi proaspeti, insa trebuiesc tinuti putin mai mult la cuptor.(poza 1)
Presaram sarea si piperul si asezam din loc in loc cubuletele de unt. Daca tineti post folositi margarina vegetala. Presaram si crengutele de cimbru. (poza 2)
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor. (poza 3)
Lasam circa 20 minute apoi indepartam folia de aluminiu si ii mai lasam 10 minute.
Sunt delicioasi atat consumati ca atare cat si pe post de garnitura la o friptura! (poza 4)
Morcovi cu cimbru la cuptor de la CAIETUL CU RETETE
Credit foto: www.caietulcuretete.com