Legume cu sos de iaurt

Fie ca servesti acest preparat cald sau rece, te va incanta cu gustul sau cremos, bogat, gratie combinatiei dintre iaurt, smantana si ceapa verde. Legumele cu sos de iaurt se pot consuma ca atare sau ca garnitura la peste fript.
Ingrediente
- zahar1 lingurita
- mustar2 lingurite
- patrunjel2 fire
- marar2 fire
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- smantana150 g
- iaurt150 g
- ceapa verde1 legatura
- legume congelate700 g
Preparare
Legumele se pun la fiert intr-un vas mare, cu apa si sare, pana sunt fierte de trei sferturi, apoi se scurg si se pun intr-un castron.
Se amesteca bine iaurtul, smantana, zaharul, mustarul, sare, piper, ceapa verde tocata marunt si verdeturile tocate.
Se toarna acest sos peste legume, se amesteca bine si se lasa 10 minute pentru amestecarea gusturilor.
Tips
Se poate consuma ca atare sau ca garnitura la peste fript.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





la cate grade fierbe sangele?
- person
"cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."