Gulii umplute cu salata

Gulii umplute cu salata sunt o reteta excelenta, rapida, recomandata pentru regimurile lactovegetariene si pentru dieta South Beach. Aceste gulii umplute cu salata pot constitui un aperitiv excelent si apetisant sau o gustare pentru masa de seara. Putem consuma gulii umplute cu salata fara gija,
Ingrediente
- mar3 bucati
- morcov1 bucata
- ulei de masline50 ml
- gulie6 bucati
Preparare
Se curata de coaja la minimum guliile si se pun la fiert in apa sarata;
Cand consideram ca au fiert destul se scot, se scurg si se scobesc cu ajutorul unei lingurite, avand grija sa nu se subtieze peretele;
Separat, se curata legumele si fructele, se dau pe razatoarea mare merele, morcovii si guliile ramase nefierte, se amesteca totul cu ulei si cu ceapa taiata rondele mici;
Se asezoneaza cu sare si piper, se adauga chimenul si cu amestecul obtinut se umplu guliile;
Se pun pe un platou si se toarna pe deasupra iaurt amestecat cu patrunjel tocat fin.