Garnitura de dovlecei

Fie ca ii consumi simpli sau ca garnitura la un gratar, dovleceii sunt foarte gustosi si usor digerabili. Se pot presara cu verdeata marunta, dupa preferinte. Garnitura de dovlecei este ideala pentru preparatele din carne.
Ingrediente
- lapte400 g
- ulei de floarea-soarelui0 dupa gust
- sare0 dupa gust
- dovlecel4 bucati
- faina8 linguri
- patrunjel verde0 dupa gust
Preparare
Dovleceii se curata de coaja si se taie felii de 1 cm grosime care se pun pe un servet.
Se asezoneaza cu sare, piper verde apoi se dau prin faina.
Se trec apoi prin lapte, din nou prin faina si se prajesc in ulei incins.
Se scot din tigaie pe un servet absorbant.
Tips
Se pot presara cu verdeata marunta, dupa preferinte.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Camera obscura
- person
"un blog interesant te poate face sa nu ze mai ridici de la calculator!"