Cuiburi de dovlecei

Cuiburi de dovlecei

Cuiburi de dovlecei - Aspect exotic, gust delicios si foarte usor de preparat. Cu aceasta reteta de cuiburi de dovlecei, masa va arata absolut senzational! Cuiburile de dovlecei se lasa pentru un timp la frigider, inainte de a le pune pe masa.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ulei de masline1 lingura
  • dovlecel2 bucati
Preparare

Dovleceii se taie in fasii;

Se ruleaza pentru a obtine cuiburi, care se prind cu niste scobitori;

Se curata si se zdrobeste fructul de laur, se adauga sucul de lamaie, ceapa taiata fin, uleiul de masline, putina sare;

Se ung cuiburile cu aceasta compozitie si se aseaza cate o sardea deasupra fiecaruia.

Tips

Cuiburile de dovlecei se lasa pentru un timp la frigider, inainte de a le pune pe masa.

Recomandari