Aripioare cu taitei picanti

Combinatie savuroasa de arome, aripioarele picante si taiteii aromatic creeaza un deliciu gastronomic de exceptie. Taiteii se pun la fiert in apa cu sare pana se inmoaie bine, apoi se scurg de apa. Se servesc calde, cu chilli extra, dupa preferinte. Aripioarele se pot presara cu seminte de susan.
Ingrediente
- usturoi uscat3 catei
- ulei de masline2 linguri
- sare1 praf
- piper1 praf
- boia dulce1 praf
- taitei250 g
- chilli1 praf
- aripioare de pui8 bucati
Preparare
Taiteii se pun la fiert in apa cu sare pana se inmoaie bine, apoi se scurg de apa.
Aripioarelor li se indeparteaza varfurile ascutite si apoi se asezoneaza cu sare, piper, boia dulce, chilli si usturoi zdrobit.
Se pun intr-o tava de sticla termorezistenta apoi peste ele se toarna un pahar de apa, tava dandu-se ulterior la cuptor timp de 15-20 d eminute, pana se rumenesc aripioarele.
Taiteii se calesc cateva minute in putin ulei de masline amestecat cu usturoi, apoi se aseaza pe o farfurie, cu aripioarele deasupra.
Tips
Se servesc calde, cu chilli extra, dupa preferinte. Aripioarele se pot presara cu seminte de susan.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"