Conopida coapta

Conopida coapta

O garnitura simpla si gustoasa, conopida coapta se poate prepara cu ce arome doresti. Este foarte usor de pregatit, iar gustul savuros dat de mirodeniile cu care o combini ii va impresiona chiar si pe cei mai mofturosi invitati.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  onomastica  
Ingrediente
  • unt100 g
  • rozmarin0 dupa gust
  • busuioc0 dupa gust
  • cimbru0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • maghiran0 dupa gust
  • conopida1 bucata
  • dafin0 dupa gust
Preparare

Conopida se desface in buchetele mici intr-un castron cat mai incapator.

Intr-o tigaie se topeste untul, in care se adauga apoi mirodeniile, sarea si pieperul. Amestecul se toarna apoi peste conopida si se amesteca bine astfel incat toate buchetelele de conopida sa fie acoperite de sos.

In tava de la cuptor se pune hartie de copt si se aseaza conopida intr-un singur strat peste aceasta in tava. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa la copt aproximativ 45 de minute.

Conopida trebuie intoarsa cel putin o data pentru a se rumeni unform.

Recomandari