Ciuperci umplute cu cascaval

Ciuperci umplute cu cascaval

Ciuperci umplute cu cascaval si legume? Nimic mai usor. Pentru lacto-vegetarieni este foarte usor si sanatos sa manance ciuperci umplute cu cascaval special gatite pentru lacto-vegetarieni. Pentru a prepara ciuperci umplute cu cascaval nu ai nevoie de mai mult de 45 minute la dispozitie.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
revelion  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ciuperci500 g
  • patrunjel2 lingurite
  • ulei de masline2 lingurite
  • piper0 dupa gust
  • cascaval100 g
  • orez500 g
  • ardei gras1 bucata
Preparare

Se spala ciupercile bine si se curata, taindu-le cozile;

Cozile de la ciuperci se pun intr-un alt vas si se taie marunt;

Se taie marunt ceapa, ardeiul si se amesteca cu cozile ciupercilor taiate marunt;

Se inabuseste amestecul creat intr-o tigaie de teflon timp de 1-2 minute, cu sare si ulei;

Se condimenteaza interiorul ciupercilor ramase cu sare si piper dupa gust;

Se adauga patrunjelul tocat marunt peste amestecul inabusit;

Se aranjeaza intr-o tava toate ciupercile cu gaura in sus, tinandu-se cont sa se lase loc intre doua ciuperci astfel incat sa nu se amestece umpluturile acestora;

Ciupercile se umplu cu amestecul de legume si cu cascavalul ras pe deasupra;

Se introduce tava cu ciupercile umplute la cuptor;

Se lasa ciupercile la cuptor timp de 10 minute;

Cand se scot de la cuptor se lasa foarte putin sa se raceasca si se presara patrunjel tocat din ce a ramas peste ele;

Se servesc calde.

Recomandari