Ciuperci cu sfecla si usturoi

Ciuperci cu sfecla si usturoi

Ciuperci cu sfecla si usturoi - un aperitiv gustos si aromat. Aceste ciuperci se servesc ca aperitiv, insa pot fi, de ce nu, o garnitura inedita pentru diverse preparate din carne. Incearca aceasta combinatie de ciuperci, sfecla si usturoi si vei primi numai laude din partea invitatilor.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba200 g
  • ciuperci600 g
  • ulei de floarea-soarelui100 ml
  • usturoi uscat30 g
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • sfecla3 bucati
  • otet0 dupa gust
Preparare

Ciupercile se spala, se taie feliute si se fierb in apa cu sare.

Sfecla fiarta sau coapta se curata si se taie in felii mici si se pune intr-o salatiera, adaugandu-se apoi ceapa prajita in ulei, ciupercile fierte, sare, piper, usturoi pisat ai otet, dupa gust.

Se amesteca si se servesc ca aperitiv.

Recomandari