Chiftelute din varza

Un alt fel de chiftele, de data aceasta din varza, vor incanta cu siguranta degustatorii de la o cina intre prieteni. Chiftelutele din varza se servesc reci cu iaurt sau fierbinti, cu oua. Daca nu ai mai incercat acest preparat, este momentul sa il pregatesti chiar acum.
Ingrediente
- ou2 bucati
- patrunjel1 lingurita
- ulei de floarea-soarelui0 dupa gust
- varza alba1 bucata
- marar1 lingurita
- sare0 dupa gust
- piper1 praf
- faina3 linguri
Preparare
Se toaca foarte marunt varza, apoi se freaca cu sare si se opareste in apa fiarta.
Se da apoi prin masina de tocat si se amesteca intr-un castron cu cele 2 oua, faina, sare, piper si verdeturile.
Se formeaza chiftelute care se tavalesc prin faina sau pesmet si se prajesc ulterior in ulei incins.
Dupa ce se scot din tigaie se pun pe un servet la scurs.
Tips
Serveste-le reci cu iaurt sau fierbinti, cu oua.