Chifle cu fasole batuta

Chifle cu fasole batuta

Un aperitiv simplu si in acelasi timp gustos si sanatos. Suplineste cu succes orice sandwich cu carne si poate fi folosit pe post de aperitiv langa o crema de branza. Chiflele cu fasole batuta se servesc dupa ce au fost tinute la rece 30 de minute. Pofta buna!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline120 ml
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • boia dulce0 dupa gust
  • fasole boabe500 g
  • chilli0 dupa gust
  • ceapa rosie1 bucata
  • ceapa verde4 fire
  • chifla4 bucati
Preparare

Chiflele se taie pe din doua si li se scobeste miezul.

Fasolea fiarta se pune in mixer impreuna cu uleiul, ceapa verde toccata, ceapa rosie, usturoi, boia, chilli, sare si piper.

Cu crema obtinuta umplem jumatatile de chifla si le ornam cu ceapa verde.

Tips

Se servesc dupa ce au fost tinute la rece 30 de minute..

Recomandari