Caviar vegetarian de vinete

Caviar vegetarian de vinete

Varianta vegetariana a celebrului caviar, acest preparat se bucura de o mare popularitate. Se serveste rece, pe paine sau chiar pe o omleta simpla. Este varianta inedita a caviarului clasic, un preparat apreciat de foarte multe persoane. Trebuie sa-l incerci!

Specificalgerian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • zahar1 lingurita
  • ulei de masline2 linguri
  • sare1 lingurita
  • otet de vin2 linguri
  • apa2 cani
  • ceapa rosie1 bucata
Preparare

Se spala vanata si se pune la copt pe o suprafata de tabla, apoi se curata si se scoate miezul copt.

Quinoa se amesteca cu apa, se aduce la fiert si se lasa aproximativ 20 de minute la foc iute si inca 15 minute la foc foarte mic..

Intr-un vas se amesteca sucul de mere, sosul de soia, ceapa tocata si calita in ulei de masline, pasta de ghimbir, semintele de mustar, usturoi, coriandru, zaharul, otetul si quinoa fiarta, apoi toate cu miezul de vanata.

Pe o felie rotunda de paine sau placintica se aseaza un strat de crema de branza de vaci sarata, apoi amestec de caviar vegetarian si la sfarsit frunze de menta.

Tips

Se serveste rece, pe paine sau chiar pe o omleta simpla.

Recomandari