Piure cu sos Pesto

O garnitura putin iesita din tipare, insa care merge perfect cu un gratar de peste. Piureul cu sos Pesto se serveste cald, cu parmezan deasupra. Este o alternativa delicioasa la piureul clasic. Cu o aroma inedita, acest preparat va fi cu siguranta pe placul invitatilor.
Ingrediente
- branza parmezan2 linguri
- cartof6 bucati
- lapte1 ceasca
- unt4 linguri
- sare1 lingurita
- pesto1 ceasca
- piper alb3 g
Preparare
Se spala cartofii, se curate, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa ce au fiert se faramiteaza cu ajutorul mixerului sau a unui tel si se pune laptele cladut.
Se completeaza cu sare, untul topit, piper alb si sosul Pesto.
Tips
Se serveste cald, cu parmezan deasupra.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Cum sa treci de la hainele de iarna la cele de primavara
- person
"adauga-ti un pic de personalitate"