Piure cu sos Pesto

Piure cu sos Pesto

O garnitura putin iesita din tipare, insa care merge perfect cu un gratar de peste. Piureul cu sos Pesto se serveste cald, cu parmezan deasupra. Este o alternativa delicioasa la piureul clasic. Cu o aroma inedita, acest preparat va fi cu siguranta pe placul invitatilor.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • branza parmezan2 linguri
  • cartof6 bucati
  • lapte1 ceasca
  • unt4 linguri
  • sare1 lingurita
  • pesto1 ceasca
  • piper alb3 g
Preparare

Se spala cartofii, se curate, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.

Dupa ce au fiert se faramiteaza cu ajutorul mixerului sau a unui tel si se pune laptele cladut.

Se completeaza cu sare, untul topit, piper alb si sosul Pesto.

Tips

Se serveste cald, cu parmezan deasupra.

Recomandari