Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardei copti umpluti cu cascaval - Daca va plac ardei copti clasici, cu cu siguranta o sa va placa si aceasta reteta de ardei umpluti cu cascaval. Ardeii copti umpluti cu cascaval se pun pe un platou acoperit cu frunze fragede de salata creata sau leurda.
Ingrediente
- ou1 bucata
- ulei de floarea-soarelui0
- sare0
- piper0 dupa gust
- cascaval250 g
- faina de grau3 linguri
- ardei capia1 kg
Preparare
Se coc ardeii, se presara cu sare si se lasa acoperiti 20-30 min. Se curata de coaja, cotoare si seminte, dupa care se pun pe un sevet curat de hartie sa absoarba zeama pe care o lasa;
Se umple fiecare ardei cu cate o felie de cascaval, se trec prin faina, apoi prin ou batut cu sare si piper si se prajesc in ulei incins.
Tips
Cititi si aceste retete de ardei: Salata de ardei copti Rulou cu ardei gras si cascaval