Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardei copti umpluti cu cascaval - Daca va plac ardei copti clasici, cu cu siguranta o sa va placa si aceasta reteta de ardei umpluti cu cascaval. Ardeii copti umpluti cu cascaval se pun pe un platou acoperit cu frunze fragede de salata creata sau leurda.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou1 bucata
  • ulei de floarea-soarelui0
  • sare0
  • piper0 dupa gust
  • cascaval250 g
  • faina de grau3 linguri
  • ardei capia1 kg
Preparare

Se coc ardeii, se presara cu sare si se lasa acoperiti 20-30 min. Se curata de coaja, cotoare si seminte, dupa care se pun pe un sevet curat de hartie sa absoarba zeama pe care o lasa;

Se umple fiecare ardei cu cate o felie de cascaval, se trec prin faina, apoi prin ou batut cu sare si piper si se prajesc in ulei incins.

Recomandari