Rulou de pui cu ciuperci si cascaval

Rulou de pui cu ciuperci si cascaval

Rulou de pui cu ciuperci si cascaval este un aperitiv excelent, potrivit pentru o masa festiva. Acest rulou de pui cu ciuperci si cascaval are un aspect apetisant, iar crusta de cascaval si amestecul de ciuperci ii dau un gust irezistibil, va fi devorat de invitati.

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii260 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  revelion  onomastica  
Ingrediente
  • ciuperci1 cutie
  • ou1 bucata
  • ulei de floarea-soarelui0 dupa gust
  • cascaval200 g
  • faina2 linguri
  • piept pui1 bucata
Preparare

Se bate oul cu faina si se dilueaza cu putina apa, se adauga sare si piper dupa gust;

Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se umple cu ciuperci si cascaval, se condimenteaza, se da prin faina si prin ou, dupa care se prajeste in tigaie cca. 10 min;

Se pune cascaval ras deasupra si se serveste cald.

Tips

Se serveste cu garnitura de cartofi si se orneaza cu gogosari, felii de portocale si frunze de patrunjel.

Recomandari