Rulada de porc cu sunca si legume

Rulada de porc cu sunca si legume - Orice surpriza cere timp, daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu o mancare apetisanta cum nici n-au visat, incearca aceasta reteta de rulada cu carne si legume. Rulada de porc cu sunca si legume iti va lua ceva timp, insa rezultatul va fi excelent.
Ingrediente
- ceapa alba2 bucati
- patrunjel2 linguri
- ulei de floarea-soarelui2 linguri
- usturoi uscat2 catei
- rozmarin1 lingura
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- ardei gras1 bucata
- carne de porc1500 g
- sunca presata125 g
- boia dulce1 lingura
- dafin1 frunza
- supa de pui400 ml
Preparare
Ceapa, ardeiul, usturoiul, verdeata si sunca se taie marunt, se amesteca bine;
Aceasta compoztie se repartizeaza pe feliile de carne batute si condimentate in prealabil, se ruleaza si se leaga;
Uleiul se amesteca cu boiaua, sare, piper si rozmarin;
Cu acest amestec se ung rulourile, apoi se pun intr-o tava, se toarna supa se acopera tava si sa coace la cuptorul preincalzit la temperatura de 250 C cca 15 minute, dupa care se reduce temperatura la 180 C, se scoate capacul, se mai coace friptura descoperita cca 2 h, stropinudu-se din cand in cand cu zeama din tava.
Tips
Se serveste ca si aperitiv, taiat in felii sau combinat cu legume gratinate, diverse garnituri sau salate.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"zambeste,maine va fi poate mai rau !"