Rulada de cartofi cu carne si ciuperci

Rulada de cartofi cu carne si ciuperci

Rulada de cartofi cu carne si ciuperci necesita un minim de efort si de timp, putina indemanare si rulada este gata. Rulada de cartofi cu carne si ciuperci este o combinatie savuroasa de legume cu carne, pe care o vei indragi si o vei prepara ori de cate ori iti vei aminti de ea.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • cartof600 g
  • ceapa alba2 bucati
  • ciuperci150 g
  • ou4 bucati
  • unt80 g
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • pesmet3 linguri
  • smantana1 pahar
  • faina1 lingura
  • carne tocata150 g
Preparare

Carnea tocata, impreuna cu ceapa si siupercile se calesc in jumatate din cantitatea de unt. Se potriveste de sare si piper;

Se face un piure din cartofi, in care se incorporeaza unt si un ou, se amesteca bine;

Compozitia de cartofi se asaza pe o folie de plastic unsa cu apa, se pune umplutura pe margine, apoi se ruleaza;

Se asaza rulada pe o tava unsa cu unt;

Ouale se bat, apoi se amesteca cu lapte si faina;

Cu aceasta compozitie se unge rulada, se presara cu pesmet, se stropeste cu unt topit si se tine la cuptor la temperatura de 200 C, pana la obtinerea unei cruste aurii.

Tips

Se serveste cu smantana, iaurt sau sosuri albe combinate cu diverse mirodenii.

Recomandari