Rosii umplute

Rosii umplute

Iata o reteta delicioasa pentru dieta Montignac constituita din rosii umplute cu carne tocata, branza si ciuperci. In cadrul aceleiasi diete se pot prepara rosii umplute din vinete, dovlecei, ardei grasi, etc.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  botez  zile de nastere  craciun  revelion  onomastica  
Recomandat pentru Dieta
Dieta Montignac  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ciuperci300 g
  • patrunjel0 dupa gust
  • rosie6 bucati
  • usturoi uscat0 dupa gust
  • ulei de masline4 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • branza de vaci2 linguri
  • carne tocata400 g
Preparare

Se prajeste carnea intr-o tigaie, eventual se adauga sare si piper;

Se taie marunt ceapa si ciupercile si se paseaza pentru omogenizare;

Se amesteca ceapa cu ciupercile si se inabuse la foc moale, intr-o tigaie unsa usor cu ulei de masline;

Se taie rosiile in doua, pe latime si se aseaza intr-un vas uns cu putin ulei de masline. Se coc in cuptorul incalzit, timp de 30 de minute. Se face un amestec omogen din carnea tocata si 2/3 din piureul de ciuperci. Se repartizeaza uniform amestecul peste rosiile scoase din cuptor;

Se foloseste 1/3 din piureul de ciuperci pentru a-l pune peste rosii, ca si cum ar fi pesmet. Daca veti dori, puteti adauga usturoi si patrunjel fin tocat;

Se pun in cuptorul foarte incins, timp de 30-40 minute.


Tips

Citeste despre principiile de baza pentru dieta Montignac .

Recomandari