Peste la gratar cu portocale si maghiran
O mancare usor de facut, care poate fi preparata cu orice tip de peste pe care-l ai la indemana. O masa usoara, aromata cu portocala si maghiran. Chiar daca esti incepator in ale bucatariei nu ai cum sa dai gres cu acest preparat.
Ingrediente
- macrou4 bucati
- portocala2 bucati
- ulei de masline4 lingurite
- sare0
- piper0
- maghiran0
Preparare
Pregateste gratarul astfel incat sa fie incins bine.
Cresteaza pestele pe fiecare parte. Condimenteaza pestele cu sare si piper si introdu in fiecare peste maghiranul si cate o jumatate de portocala. Unge fiecare peste cu cate o lingurita de ulei de masline.
Coace pestele pe fiecare parte, timp de 3 - 4 minute. Foloseste o spatula de metal pentru a intoarce cu grija pestele si coace-l si pe partea cealalta timp de 3 - 4 minute.
Pune pestele pe farfurie si garniseste-l cu celelalte felii de portocale si frunzele de maghiran.