Peste la gratar cu portocale si maghiran

Peste la gratar cu portocale si maghiran

O mancare usor de facut, care poate fi preparata cu orice tip de peste pe care-l ai la indemana. O masa usoara, aromata cu portocala si maghiran. Chiar daca esti incepator in ale bucatariei nu ai cum sa dai gres cu acest preparat.

Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  ziua femeii  florii  
Ingrediente
  • macrou4 bucati
  • portocala2 bucati
  • ulei de masline4 lingurite
  • sare0
  • piper0
  • maghiran0
Preparare

Pregateste gratarul astfel incat sa fie incins bine.

Cresteaza pestele pe fiecare parte. Condimenteaza pestele cu sare si piper si introdu in fiecare peste maghiranul si cate o jumatate de portocala. Unge fiecare peste cu cate o lingurita de ulei de masline.

Coace pestele pe fiecare parte, timp de 3 - 4 minute. Foloseste o spatula de metal pentru a intoarce cu grija pestele si coace-l si pe partea cealalta timp de 3 - 4 minute.

Pune pestele pe farfurie si garniseste-l cu celelalte felii de portocale si frunzele de maghiran.

Recomandari