Fasole verde cu pui

Pentru ca suntem in plina vara este bine sa profitam de bogatia de oferte de legume, de pe piata. De aceea va oferim o reteta ieftina, buna si sanatoasa de fasole verde cu pui. Fasole verde cu pui este o salata consistenta, plina de vitamine si cu un numar echlibrat de calorii.
Ingrediente
- ciuperci250 g
- fasole pastai500 g
- nuci0 dupa gust
- patrunjel1 legatura
- ulei de floarea-soarelui4 linguri
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- otet de vin1 lingura
- carne de pui250 g
- salata1 bucata
Preparare
Se curata fasolea, se spala si se fierbe in apa cu sare;
Se strecoara fasolea si se aseaza intr-o salatiera mare;
Salata se spala foaie cu foaie sub jet de apa rece, se zvanta si se rupe in bucati;
Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri;
Carnea de pui se fierbe si se taie fasii;
Separat se prepara sosul din ulei, otet, miez de nuca macinat, sare si piper, care se amesteca energic;
Se aseaza pe un platou salata, fasolea verde, feliile de ciuperci si carnea de pui, iar peste toate se toarna sosul. Se serveste imediat cu patrunjel verde tocat pe deasupra.