Drob de pui cu ciuperci

Drob de pui cu ciuperci

Drob de pui cu ciuperci este un aperitiv excelent, fiind destul de consistent pentru a fi servit si ca o cina usoara. Acest drob de pui cu ciuperci facut dintr-un amestec inspirat de ficatei de pui, verdeata si ciuperci, nu mai este de loc o mancare grea, ci dimpotriva racoroasa si usoara.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii200 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  onomastica  paste  
Ingrediente
  • ciuperci1 borcan
  • ou6 bucati
  • patrunjel1 legatura
  • unt50 g
  • marar1 legatura
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • ceapa verde2 legaturi
  • ficatei pasare300 g
Preparare

Se topeste untul intr-o tigaie si se adauga ficatul taiat marunt. Se prajeste 5 minute si se adauga verdeata maruntita si ciupercile taiate felii. Se lasa sa se raceasca;

Separat intr-un castronel, se bat ouale cu sare si piper. Se amesteca ouale batute cu verdeata si ciupercile si ficatul si se pun in tava care merge la cuptor (daca este teflon, nu e nevoie sa fie unsa, daca e normala, trebuie unsa cu putin unt).

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Oribil...
  • person

    ""violenta este ultimul refugiu al celor incompetenti" isaac asimov"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right