Drob de pui cu ciuperci

Drob de pui cu ciuperci este un aperitiv excelent, fiind destul de consistent pentru a fi servit si ca o cina usoara. Acest drob de pui cu ciuperci facut dintr-un amestec inspirat de ficatei de pui, verdeata si ciuperci, nu mai este de loc o mancare grea, ci dimpotriva racoroasa si usoara.
Ingrediente
- ciuperci1 borcan
- ou6 bucati
- patrunjel1 legatura
- unt50 g
- marar1 legatura
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- ceapa verde2 legaturi
- ficatei pasare300 g
Preparare
Se topeste untul intr-o tigaie si se adauga ficatul taiat marunt. Se prajeste 5 minute si se adauga verdeata maruntita si ciupercile taiate felii. Se lasa sa se raceasca;
Separat intr-un castronel, se bat ouale cu sare si piper. Se amesteca ouale batute cu verdeata si ciupercile si ficatul si se pun in tava care merge la cuptor (daca este teflon, nu e nevoie sa fie unsa, daca e normala, trebuie unsa cu putin unt).
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
""violenta este ultimul refugiu al celor incompetenti" isaac asimov"