Rulada de quinoa cu mazare si ciuperci

Desi este considerata o reteta vegetariana, rulada de quinoa este consumata frecvent de toata lumea, datorita gustului sau foarte aromat si bogatiei de vitamine. Rulada de quinoa cu mazare si ciuperci Se serveste rece.
Recomandat pentru Evenimente
pasteIngrediente
- rosii in bulion1 cutie
- ciuperci400 g
- mazare300 g
- patrunjel1 legatura
- ulei de masline0 dupa gust
- cimbru2 fire
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- ceapa rosie1 bucata
- piper verde0 dupa gust
- quinoa200 g
Preparare
Ciupercile tocate mediu se pun la calit in putin ulei de masline, 5-6 minute, alaturi de sare si piper.
Semintele de ovaz se pun la fiert si cand sunt fierte de treisferturi se scurg si se amesteca cu boabele de mazare, rosiile decojite scurse si tocate marunt, ceapa rosie tocata si verdeata (patrunjel si cimbru).
Bobitele de quinoa se fierb 5-6 minute si se scurg, apoi se adauga la ciuperci.
Se amesteca compozitia cu ciupercile calite si quinoa, se asezoneaza de sare si piper negru si verde.
Se pregateste o forma de chec sau rulada, ungandu-se cu putin ulei de masline si se pune in ea compozitia, nivelandu-se.
Se tine la cuptor timp de 1 ora si ceva, pana se rumeneste bine si se leaga.
Tips
Se serveste rece.