Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Una din cele mai celebre gustari rapide, acasa sau pe strada este hotdogul, noi va prezentam una din variantele acestuia si anume crenvursti in aluat. In loc de paine vom folosi aluat si acesti crenvursti in aluat sunt gata imediat.

Specificgerman
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii150 kcal
Ingrediente
  • crenvusti10 bucati
  • mustar4 linguri
  • ou1 bucata
  • susan0 dupa gust
  • aluat frantuzesc450 g
  • apa1 lingura
Preparare

Se preincalzeste cuptorul, se lasa aluatul 2-3 minute la decongelat, se intinde pentru a obtine un blat de 2 mm grosime si se unge cu mustar, blatul se taie apoi in 20 de triunghiuri;

Fiecare crenvurst se taie in jumatate si se aseaza pe latura mare a triunghiului, se ruleaza aluatul, in asa fel incat sa acopere carnaciorul, apoi se aseaza pe tava de cuptor acoperita cu hartie de copt;

Se amesteca oul cu apa intr-o ceasca si se ung coltunasii, se preseaza susan sau mac pe ei;

Se da la cuptor 10-15 minute, pana se rumeneste aluatul usor, se aranjeaza pe un platou cald se se servesc cu mustar, dupa dorionta.

Tips

Putem servi acesti crenvursti si cu ketchup in loc de mustar.

Recomandari