Spirale cu crema de branza si praz

Rapide, gustoase si de efect! Spiralele cu crema de branza si praz sunt un aperitiv delicios si cu un aspect atractiv. Impresionaza-ti invitatii si pregateste aceste aperitive intr-un timp record (aproximativ 15 minute)!
Ingrediente
- ou1 bucata
- sare0 dupa gust
- piper0
- praz1 jumatate
- galbenus1 bucata
- crema de branza400 g
- marar verde0 dupa gust
- aluat1 pachet
Preparare
Amestecam crema de branza cu mararul si oul. Eu am folosit crema de branza cu usturoi si crema de branza cu verdeata, insa puteti folosi absolut orice crema de branza va place. Asezonam cu sare si piper si adaugam prazul tocat marunt. (poza 1)
Intindem foaia de foietaj si punem deasupra crema de branza in strat uniform. (poza 2)
Rulam strans, infasuram in folie si dam la congelator cca 15 minute ca sa se intareasca putin umplutura si sa se poata taia frumos. Taiem rulada felii nu foarte groase. (poza 3)
Punem spiralele in tava lasand putina distanta intre ele si le ungem cu galbenus batut cu putin lapte. (poza 4)
Dam la cuptor pana se rumenesc. (poza 5)
Spirale cu crema de branza si praz de la CAIETUL CU RETETE
Credit foto: www.caietulcuretete.com