Bulete de cascaval

Bulete de cascaval

La categoria aperitve de dificultate mica si economice, putem alege fara a gresi bulete de cascaval. Nici noi nu vom munci prea mult, iar rezultatul este delicious. Bulete de cascaval, aurii si delicioase putem obtine din diferite tipuri de branzeturi.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  revelion  ziua copilului  onomastica  
Recomandat pentru Dieta
Regim hipertensiune  
Ingrediente
  • ou3 bucati
  • ulei de floarea-soarelui0
  • marar1 legatura
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cascaval100 g
  • bicarbonat2 g
  • branza de vaci100 g
  • faina50 g
  • telemea100 g
Preparare

Se amesteca bine branzeturile cu furculita pentru a se omogeniza;

Se adauga ouale intregi, faina, sarea, piperul si mararul fin maruntit;

Se amesteca bine, se adauga bicarbonatul stins;

Daca compozitia nu este suficient de consistenta se mai adauga faina;

Se modeleaza din bucati de aluat suluri de 2 cm diametru, care se dau prin faina;

Din suluri se taie bucati de aluat din care se modeleaza bulete ca niste bile, pana se consuma tot aluatul;

Intre timp se incinge uleiul, in care se introduc pe rand buletele, neinghesuite deoarece cresc la prajit;

Se rumenesc, se scot cu spumiera pe o hartie poroasa pentru a se scurge bine de ulei;

Se servesc fierbinti ca aperitiv;

Daca nu am consumat toata cantitatea de bulete de cascaval la o masa le putem reincalzi in cuptor, timp de 10 minute.

Recomandari