Bilute de branza Roquefort cu struguri

Bilute de branza Roquefort cu struguri - un aperitiv fin, rafinat, potrivit alaturi de carne de pasare! Combinatia de branza cu struguri este printre cele mai apreciate deci incearca aceasta reteta inedita, pur frantuzeasca.
Ingrediente
- branza feta100 g
- branza roquefort200 g
- fistic0
- struguri albi de masa0
Preparare
- Se faramiteaza branza Roquefort si cea feta sau branza topita cu ajutorul unei furculite, apoi se amesteca pana la omogenizare si se da 1 ora la rece, in frigider.
- Se ia cate o bucatica, se formeaza bilute, iar in mijlocul fiecarei biliute se pune cate o boaba de strugure alb.
- Se tavalesc bilutele prin fistic zdrobit, se aseaza pe un platou si se dau la rece 30 de minute.
Tips
Se poate pune si piper verde pentru un gust mai picant.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





discutii pe teme filozofice (filozofia religiei)
- person
"viata incepe la 70 de ani"