Sparanghel cu mustar si ghimbir

Sparanghel cu mustar si ghimbir

Ghimbirul ofera o aroma desavarsita sparanghelului. Pentru cei care vor si mai mult gust, pot folosi mustar iute, mexican.

Specificbritanic
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
1 martie  ziua femeii  paste  
Ingrediente
  • sparanghel8 fire
  • otet balsamic4 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • ghimbir2 lingurite
  • ulei de rapita4 linguri
  • seminte de mustar4 lingurite
Preparare

Se pune la incins intr-o tigaie putin ulei de rapita si se pun semintele de mustar 1-2 minute.

Se adauga sparanghelul taiat in bucatele de 4 cm, sare si piper si se amesteca mereu timp de 5-6 minute, pana ce devine verde aprins.

Se adauga ghimbirul macinat, putina apa si otetul balsamic si se mai lasda pe foc inca 5 minute.

Tips

Se serveste fierbinte, cu putina zeama de lamaie stoarsa in farfurie.

Recomandari