Salata italiana de vara

Salata italiana de vara

Toate ingredientele din aceasta salata sunt proaspete, astfel veti obtine un bol plin de vitamine. Preparati salata italiana de vara cu paine specifica - ciabatta - iar daca aceasta este prea proaspata, tineti-o pe gratar cateva minute pana devine crocanta.

Specificitalian
Timp prepararerapid
Status
Calorii470 kcal
Ingrediente
  • usturoi uscat1 catel
  • ulei de masline4 linguri
  • otet balsamic2 linguri
Preparare

Frecati un bol de lemn pentru salata cu usturoiul intreg, apoi puneti inauntru rosiile, castravetele, ceapa rosie, usturoiul pisat si verdeturile.

Sarati, amestecati si lasati sa se odihneasca ingredientele la temperatura camerei pentru 10 minute, pentru a-si lasa zeama.

Taiati painea in cubulete, adaugati-le in salata, turnati suficient ulei de masline si otet balsamic, amestecati din nou si serviti.

Recomandari